Testimonials over het werken met M-Learn

Ervaringen van klanten

In onze organisatie ben ik verantwoordelijk voor de digitale vaardigheden van onze medewerkers. Zij werken dagelijks met onze informatiesystemen en moeten leren hoe die te gebruiken. Tot een aantal jaar geleden werden onze mensen via klassikale trainingen geschoold, maar we zetten steeds vaker e-learning in, omdat die beter aansluiten op onze complexe organisatie met allerlei vestigingen. Maar ook omdat het een beter resultaat heeft. In eerste instantie maakte ik die e-learnings zelf, maar ik was op zoek naar een externe, gespecialiseerde partij om mee te kunnen sparren en om onze e-learnings te verbeteren.

In 2020 kwam ik met Harald in gesprek. De eerste maatwerk e-learning die hij voor ons had ontwikkeld, werd meteen enthousiast ontvangen. Daarna heeft hij talloze grote en kleine succesvolle e-learnings voor ons ontwikkeld die ook buiten onze organisatie zijn opgemerkt. Hij werkte daar zelfstandig aan en organiseerde het van a tot z. De interactie en creativiteit die hij toevoegt, is onze standaard geworden. Hij is verrassend in zijn vraagstelling en gooit daarmee het speelveld open, omdat hij ook nadenkt over de verschillende leerstijlen die mensen hebben. Door onze samenwerking in de afgelopen jaren, heeft Harald onze organisatie goed leren kennen en hebben we ook van elkaar mogen leren. Ik weet zelf ook veel van e-learnings en leg de lat hoog, net als Harald. Het is heel fijn om met hem te kunnen sparren en ervaar hem als een collega.

Marijke Schrader

Senior Adviseur Bedrijfsvoering en Functioneel Beheerder, Dienst Justitiele Inrichtingen

Om niet meer afhankelijk te zijn van een derde partij, wilde we zelf aan de slag met E-learning van Adobe Captivate. Wel had ik een expert nodig die me kon leren hoe je met deze software E-learnings maakt. Ik vind het altijd wel fijn om te weten hoe dingen werken en iets van de techniek te begrijpen. Harald heeft alles rustig uitgelegd en liet me vooral zelf aan de knoppen zitten. In twee dagen tijd was ik er klaar voor om het zelfstandig te doen.

Waar ik nu vooral veel aan heb, zijn zijn adviezen en tip en tricks. Nadat ik mijn eerste E-learning af had, stuurde ik die door naar hem. Zijn ervaring en oog voor detail hebben ervoor gezorgd dat de E-learning nog efficiënter ingericht en strakker werd. Belangrijk en heel leerzaam. Mijn volgende E-learning stuur ik zeker weer langs Harald want ik kan zijn advies goed gebruiken. Bovendien zien vier ogen meer dan twee. Hij is rustig maar ook to-the-point, laat je zelf ontdekken en bedenkt oplossingen als het moet.

Ria Vellekoop

drankenacademy.nl, FHKN

Wil je je medewerkers verder professionaliseren?

Een traject bij M-Learn begint altijd met een gratis demonstratie. Hierin krijg je te zien wat de mogelijkheden zijn. En denken we samen na over de vraag welke oplossing voor jou het beste is.