E-learning voor vakmensen

Wil jij je medewerkers optimaal ondersteunen? M-learn heeft de expertise en tools in huis om vakmensen uit verschillende sectoren op te leiden. Je krijgt praktijkgerichte e-learning met realistische oefeningen. Hiermee stel je je medewerkers in staat om hun werkzaamheden succesvol uit te voeren.

M-learn heeft ervaring in de volgende sectoren


Klant Contact Centers
"

Rijksoverheid en gemeente
"

Beveiliging en BOA's
"

Zorg
"

Retail
"

Zakelijke dienstverlening
"

Bouw en Infra
"

Computerwerk
"

Klant Contact Centers

Tekort aan goed geschoold personeel is een probleem. Met de juiste e-learning kun je nieuwe medewerkers vlot inwerken, bijvoorbeeld door ze te laten oefenen met realistische scripts. Het resultaat: klanten worden vriendelijk begroet en krijgen inhoudelijk het beste antwoord op hun vraag.

Rijksoverheid en Gemeente

Veel veranderingen vragen om het updaten van kennis en vaardigheden. M-learn heeft veel expertise in de publieke sector, bijvoorbeeld op het gebied van IT-projecten. Met de juiste e-learning verloopt de implementatie van nieuwe processen soepel.

Beveiliging en BOA’s

M-learn heeft e-learning en mobile learning ontworpen voor BOA’s en de beveiligingsbranche. Onze e-learning is bij uitstek geschikt om medewerkers te leren observeren en voor het leren toepassen van relevante van wet- en regelgeving. Met mobile learning maak je dit extra gemakkelijk omdat de e-learning overal toegankelijk is.

Zorg

De druk op zorgpersoneel is hoog. Daarom is een efficiënte leermethode belangrijk. M-learn heeft mobile learning ontworpen voor tandartspraktijken en de psychiatrische zorg. Het voordeel van leren op een mobiel is dat een opleiding overal toegankelijk is. Deelnemers krijgen bijvoorbeeld een instructie op een tablet die gevolgd wordt in een praktijkruimte. Het is leren in een authentieke omgeving.

Retail

Het behalen van verplichte certificaten is belangrijk. Maar je wilt ook dat de e-learning praktisch toepasbaar is. Voornaamste thema’s in de retail branche zijn: productkennis, kennis van wet- en regelgeving en omgaan met agressie. M-Learn maakt e-learning die bestaat uit casussen. Het is iets nieuws leren aan de hand van realistische praktijkgevallen.

Zakelijke Dienstverlening

Tijd is geld. Medewerkers moeten een leven lang leren, maar continuïteit van de werkzaamheden is ook belangrijk. M-Learn helpt bedrijven in de zakelijke dienstverlening (juridisch, administratief en financiële dienstverlening) daarom met training-on-the-job. Je medewerkers leren op momenten waarop dit het beste uitkomt. Hiermee breng je de effectieve tijd die besteedt wordt aan een opleiding omlaag wat scheelt in de kosten.

Bouw & Infra

Tekort aan vakmensen is een probleem. Daarom wil je ook zorgen dat je zittend personeel ondersteund wordt met de juiste instructies. Bijvoorbeeld over veilig werken. M-Learn helpt bovendien met certificeren. Dit is belangrijk wanneer je wilt aantonen dat je personeel deskundig is. Bijvoorbeeld als onderdeel van inspectie-eisen.

Computerwerk

Niks is zo frustrerend voor medewerkers als ingewikkelde programma’s op de computer. M-Learn maakt werken op de computer gemakkelijk. Met gerenommeerde e-learning tools worden softwaresimulaties gemaakt. Hierin doorlopen je medewerkers een programma alsof het echt is. Werken met nieuwe software wordt hierdoor simpel.

Wil je je medewerkers verder professionaliseren?

Een traject bij M-Learn begint altijd met een gratis demonstratie. Hierin krijg je te zien wat de mogelijkheden zijn. En denken we samen na over de vraag welke oplossing voor jou het beste is.