Maatwerk Mobile Learning

VRAAG EEN INTAKEGESPREK AAN

Een voorbeeld van een mobile learning over dierenwelzijn. Deze wordt gebruikt door BOA’s.

Veiligheidsinstructies en poortinstructies zijn instructies om werknemers en bezoekers te wijzen op risico’s op de werkplek. Veiligheidsinstructies zijn bij uitstek geschikt om online of op de computer te volgen.

Een toolkit is een verzameling gereedschappen. Een toolkit kan ook een verzameling online opleidingen zijn. Medewerkers kunnen dan gemakkelijk even wat opzoeken. Bijvoorbeeld een instructie die ze direct kunnen toepassen in hun werk.

Organiseer een Masterclass in jouw organisatie. Denk samen met andere opleidinsprofessionals na over innovatieve manieren van opleiden van personeel.

Het werken in de zorg kent veel uitdagingen. Medewerkers volgen hierdoor vrijwel blijvend opleidingen. Een efficiënte vorm van leren is essentieel. Dit artikel gaat over de rol die mobile learning kan spelen in het ondersteunen van personeel in de zorg.

Ben je op zoek naar een maatwerk compliance e-learning voor jouw bedrijf? M-Learn maak compliance opleidingen die blijven hangen door gebruik te maken van mobile learning.