Ik vind de mobiel echt vreselijk

WIL JE EEN INTAKEGESPREK?

Door: Harald de Jong

Wil je weten hoe ik omga met de klacht dat de mobiel een vreselijk apparaat is?

Het geheim is dat ik mobile learning alleen toepas als een heel gericht instrument.

Centraal bij mobile learning staat namelijk: ‘leren als je het echt nodig hebt’. Dus niet: online opleidingen of trainingen volgen en dan maar zien wanneer je het gebruikt. Maar gericht opleiden op het moment dat de behoefte er is. Bijvoorbeeld tijdens het werken aan een lastige taak, of tussendoor als je er tijd voor hebt. Dit levert zoveel voordelen op: het scheelt tijd, je hoeft minder te leren, het is direct toepasbaar en het is actueel.

Een mobiel apparaat wordt bij deze manier van leren dus ineens een heel nuttig instrument.

Wil je weten wat mobile learning kan betekenen voor jouw specifieke situatie, neem dan contact op voor een intakegesprek. Het verplicht je tot niks. Klik op onderstaande knop.

Harald de Jong

‘Veel online opleidingen zijn saai en ontoegankelijk. Deelnemers haken af en behalen hierdoor niet het beoogde leerresultaat. Mijn naam is Harald de Jong en met mobile learning wil ik daar verandering in brengen. Het voornaamste voordeel van mobile learning is dat er geleerd kan worden op het moment dat het echt nodig is. Dit scheelt tijd en deelnemers hebben meer vrijheid om te kiezen waar en wanneer ze een opleiding willen volgen.’