blogs over mobile learning

Harald de Jong

WIL JE EEN INTAKEGESPREK?

Fantasierijk, besluitvaardig, ambitieus, nieuwsgierig en energie wordt niet verspild. Heb jij opleidingsmateriaal dat je toegankelijk wilt maken voor je medewerkers? Laat Harald deze content in het opleidingsmodel van M-Learn zetten.

Harald heeft meer dan 15 jaar ervaring met het ontwerpen van e-learning. Hij heeft online opleidingen gemaakt voor banken en verzekeraars, energiebedrijven, overheid, maar ook voor het mkb. De inhoud varieert van beveiliging, veiligheid, administratief, compliance, werkvoorbereiding, softwaretrainingen en werkinstructies.

Daarnaast heeft hij Run8 opgericht: een platform met een marathon videotraining en een online community voor hardlopers die als droom hebben om de perfecte marathon te lopen.

Harald focust zich vooral op het maken en bedenken van actiegerichte online trainingen waarbij werken en leren gecombineerd wordt. Met mobile learning wil hij bedrijven helpen om hun opleidingsmateriaal op een leuke en toegankelijke manier beschikbaar te stellen aan hun medewerkers.

Harald heeft een heldere visie op online leren en weet wat werkt. Ben jij op zoek naar iemand die je kan uitleggen hoe je het beste e-learning kan organiseren in jouw organisatie? Die in staat is om op overtuigende wijze medewerkers mee te krijgen in nieuwe vormen van leren? Die niet naar jou kijkt om te bepalen wat er moet gebeuren, maar zelf met oplossingen komt? Neem dan contact op.